e-mail mijmet al uw vragen

Uw voedingsdeskundige

Chantal Kristen
Jan van Amstelstraat 56
5481 HD Schijndel
m. 06-13662169

info@abc-gezond.nl

Teuntje Derks-Versluis: "Eindelijk is de knop om!"

"Ik liep al jaren aan tegen het jojo effect. Afvallen kon ik prima om vervolgens ook net zo snel weer aan te komen. Structureel een knop omzetten lukte gewoon niet. Toen ik voor de eerste keer bij Chantal kwam merkte ik direct dat het vooral om mij draait. Het is niet zo dat ik te horen kreeg wat ik wanneer moest gaan eten, nee dat moest ik zelf doen met Chantal als een coach aan de zijlijn. Eigenlijk merkte ik direct het effect. Je wordt met je neus op de feiten gedrukt en bewust gemaakt van je eigen eetpatroon en leefstijl.

Door vanaf dag 1 zelf de keuzes te moeten maken en actief bezig te zijn met een gezonder eetpatroon verandert er langzaam maar zeker écht iets. Je krijgt inzicht in gezonde voeding en hoe je lijf hierop reageert. Op dit moment voel ik me fitter, ben ik 11kg lichter en blijf ik zonder al te veel moeite op gewicht. Mijn omvang in cm is vele malen minder en ik ga weer met plezier kleren kopen.

Ik maak nu zelf bewuste keuzes. Het betekent niet dat je nooit meer iets ongezonds kunt eten of alcohol kunt drinken. Ik ben me nu meer bewust van deze momenten en let de volgende dag wat beter op. Ik heb geen honger meer, eet 6 keer per dag en maak de goede keuzes. Voor mij heeft dit echt gewerkt en ik kan het iedereen aanraden."

Marie-Anne: "Afvallen op een gezonde manier"

"Ik ben in het voorjaar begonnen met het programma van Kosmeoo Health. Ik had al bijna alle methoden geprobeerd om definitief van de overtollige kilo's af te geraken. Deze keer wilde ik het op een gezonde manier proberen.

Door alle verschillende crash dieeten was ik bang geworden om te gaan eten. Door dit programma kwam ik tot de ontdekking dat wat ik at niet de juiste keuze was. Wat ik eigenlijk wel wist, maar, ik wist ook niet meer wat ik dan wel moest kiezen. Door de steun van een coach en de feedback van haar ben ik in 6 weken 5 kilo kwijt geraakt! En dat alleen door gezond te eten. Geen light producten meer maar gewone voeding die overal verkrijgbaar is en dan ook nog in de juiste verhouding.

Ik heb geen honger gehad tijdens het programma en weinig behoefte om te gaan snaaien. Wel was het voor mij lastig om variatie aan te brengen in mijn dieet. Maar door de adviezen en tips van mijn coach is dit echt een succes geworden. Het is eigenlijk ook geen dieet maar een gezonde manier van eten. En wat zeker zo belangrijk is, ik zit lekker in mijn vel en heb volop energie."

Miriam: "Nooit gedacht dat afvallen zo makkelijk kon zijn"

"Ook ik heb diverse programma’s geprobeerd, maar op een of andere manier viel ik dan maximaal 5 kilo af, die er dan binnen de kortste keren weer aan zaten, en zelfs nog meer, dus ook ik was het slachtoffer van het bekende jojo effect.

Toen ik echter las over het programma van Kosmeoo, waarbij ik met veel dingen die ik lekker vond toch kon afvallen en die kilo’s er dan ook vanaf kon houden, was ik verkocht. Na een intake gesprek met de voedingsdeskundige heb ik meteen getekend voor het volledige programma, met de 6 maanden nazorg en meteen ook het receptenboekje aangeschaft. Wat heb ik een hoop recepten daaruit gemaakt en…. ik viel binnen de kortste keren vele kilo’s af en had er absoluut geen moeite mee.

Honger…. Dat woord kende ik niet. Ik zat zelfs regelmatig zo vol dat ik eigenlijk geen zin had in de tussendoortjes, maar heb ze toch gepakt. Na 6 weken had ik nog niet mijn doel bereikt, dus ik ben in de 6 maanden nazorg zelf verder gegaan en heb uiteindelijk mijn doel van 10 kilo en vele cm minder omvang bereikt. En ook het op gewicht blijven was echt geen probleem.

Ik ben zo blij dat ik dit programma heb gevonden. Ik heb echt mijn eetpatroon aangepast, maar belangrijker, ook mijn levensstijl. Ik ben weer begonnen met sporten, en dat is heerlijk en ik voel me echt super!"

Mijn naam is Rianne van Boxmeer.

"Ik ben begonnen met het gezondheidsprogramma van Kosmeoo Health bij ABC-gezond om wat structuur in mijn leven te krijgen of beter gezegd in mijn eetpatroon, eigenlijk was ik gewoon bang om iets te eten en had angst om aan te komen. Maar dankzij het gezondheidsprogramma heb ik die structuur weer gevonden, ik ben niet zo heel veel afgevallen maar heb nu wel rust in mijn lijf en ben minder bang om aan te komen.

Mijn coaches die mij iedere dag begeleiden hebben mij echt gesteund, elke dag een peptalk, iedere dag een ander verhaal en dit alleen om mij te steunen en te helpen om door te gaan met het gezondheidsprogramma. Dagelijks kreeg ik feedback op mijn ingevulde voedingslijst en tips over wat goed en minder goed ging en waar ik beter op moest letten. Dit alles altijd al op de volgende dag zodat je het meteen kon toepassen in je nieuwe voedingslijst en je niet dagenlang op een foute manier blijft doorgaan.

Ik vond het super fijn om iedere dag weer mijn verhaal kwijt te kunnen aan mijn coaches, ik had ook echt het idee dat ze heel goed lazen wat erbij mij speelde, ze sprongen er dan meteen op in. Het is echt een way of life geworden, heel gemakkelijk vol te houden zodat ik er nu nog steeds plezier van heb, al blijft het natuurlijk altijd moeilijk om niet in je oude eetpatroon terug te vallen. Op den duur wordt het wel steeds makkelijker om je goede gewoontes die je hebt geleerd via Kosmeoo Health in samenwerking met ABC-gezond toe te passen in je dagelijkse leven, zodat het ook steeds minder moeite kost om goed, gezond en verantwoord om te gaan met je voeding.

Terugkijkend ben ik nog steeds blij dat ik destijds de stap genomen heb om met het gezondheidsprogramma van Kosmeoo Health te starten om mijn eetpatroon te structureren."

Anja Heikoop vertelt haar ervaring!

"Mijn naam is Anja Heikoop en ik ben zes weken geleden gestart met het Kosmeoo Health programma. Na diverse diëten in de afgelopen jaren te hebben gevolgd was ik zes weken geleden wederom op een dieptepunt voor mezelf aan beland. 'Zo kan het niet meer verder; ik moet weer aan de bak', was mijn constatering. Ik was 15 kilo te zwaar op dat moment. Diëten kan ik, dat heb ik wel bewezen, op gewicht blijven echter niet. Het zogenaamde jo-jo-effect heb ik meerdere malen meegemaakt, en daar ben ik ook klaar mee!

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomst werd ik met name nieuwsgierig gemaakt door het feit dat ik geen dieet zou gaan volgen maar een gezonde eetgewoonte aangeleerd zou krijgen. Dat ik me bovendien niets hoefde te ontzeggen, als het maar gezonde voeding betrof, en dat ik bovendien zou afvallen. Te mooi om waar te zijn, toch? Tijdens het intakegesprek werd me duidelijk dat IK met name de inspanning moest leveren (natuurlijk) maar dat ik daarbij niet alléén de strijd hoefde te voeren. De consulente zou me dagelijks volgen en me voorzien van feedback op mijn eetdagboek en de keuzes die ik had gemaakt. Die persoonlijke begeleiding (en stok achter de spreekwoordelijke deur) sprak me aan en ik besloot me, zij het argwanend, in te schrijven.

Lang verhaal kort....... ik ben begonnen, ben 4 vier kilo en 8 cm. in zes weken afgevallen en belangrijker nog: ik voel me veel beter dan voorheen.

Míjn uitdaging ligt in het feit dat ik regelmatig moet eten en dat ik dan de juiste dingen neem. In de afgelopen weken ben ik door de feedback veel wijzer geworden van WAT ik in mijn mond stop en wat het effect op mijn lichaam is. Bovendien is mijn angst om te eten (want daar wordt ik dik van) langzaam aan het wegebben. Ik ben van argwaan naar verbazing gegroeid tijdens deze eerste zes weken van het programma. Verbazing, omdat ik meer en vooral gepland eet dan voorheen (dat is mijn uitdaging).... en bovendien wekelijks afval. De overtuiging dat ik blijvend mijn eetpatroon kan veranderen begint te komen en ik heb dan ook besloten ook de volgende 6 maanden aangesloten te blijven. Ik moet nog de nodige kilo's kwijt, maar het begin is gemaakt naar een gezondere levenstijl."

Design by Kevin

Algemene Voorwaarden